#860202

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Εικόνες από το μουσικό σύνολο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς

Καστοριά, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς με τον αρχιμουσικό κ. Ιωάννη Τσακιρίδη, τους μουσικούς της και τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Καστοριάς, που ανήκει το Τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, κ. Σωκράτη Λιάνο, διαχρονικό υποστηρικτή της, στην πλατεία Γερμανού Καραβαγγέλη της βόρειας λιμναίας πλευράς της πόλης πλησίον του λιμανιού με το συντριβάνι.
 


Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς επανασυστήθηκε τον Ιανουάριο του 2017, από το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς με οργανωτή των μαθημάτων και του μουσικού συνόλου την Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του αρχιμουσικού της κ. Ιωάννη Τσακιρίδη. 

Φωτογράφιση: Τάκης Κλαζίδης





 ...................................................................................................................................................................................


Δίπλα από το βυζαντινό τοίχος της πόλης με φόντο το Δημαρχειακό Μέγαρο.






 ...................................................................................................................................................................................


Εμπρός του ανδριάντα του μακεδονομάχου Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη,
στη βόρεια λιμναία πλευρά της πόλης πλησίον της ψαραγοράς.





Ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς κ. Ιωάννης Τσακιρίδης, μαζί με τον δραστήριο συμπολίτη μας κ. Σωκράτη Λιάνο, πρόεδρο του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, που ανήκει το Τμήμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και για το οποίο κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την υποστήριξή του με νέα μουσικά όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου