#860202

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Παρουσία του μέλος της Συγκλήτου Επιστημόνων της Ακαδημίας μας Δρ. Λεωνίδα Πουλιόπουλου, στην επίσκεψη του Δημάρχου Καστοριάς κ. Α. Αγγελή για το Μεταπτυχιακό Προγραμμα Σπουδών “Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου”

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Δημάρχου στο ΤΕΙ Δυτικής 
Μακεδονίας, για να απευθύνει  χαιρετισμό με την ευκαιρία της παρου-
σίας  του κοσμήτορα της σχολής του Πανεπιστημίου του Μπακού, στο
 μεταπτυχιακό τμήμα(MOGMAT) που γίνεται στην Καστοριά. Από αρι-
στερά  ο Επ. Καθηγητής Πουλιόπουλος  Λεωνίδας (επιστημονικός
 συνεργάτης της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών ΄΄Θωμάς 
Μανδακάσης΄΄, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, ο κοσμήτορας του 
Πανεπιστημίου του Μπακού, και ο Καθηγητής  αντιπρύτανης  Βαγγέλης 
Σίσκος (πωτεργάτης της δημιουργίας του ΜΠΣ MOGMAT).
     Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, στο Αμφιθέατρο του παρα-ρτήματος του  ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στη Καστοριά, πραγματοποίησε επίσκεψη ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής με σκοπό να απευθύνει χαιρετισμό στους σπουδαστές του, μεταπτυχιακού προγράμματος (MOGMAT), που πραγματοποιείται στη Καστοριά με τίτλο «Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου». Στην εν λόγω εκδήλωση έδωσε το παρών ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μανσουν Μπαρχουντάροβ – Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Κρατικού Οικονομικού Πανεπι-στημίου του Αζερμπαϊτζάν, ο Καθηγητής και  Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  Βαγγέλης Σίσκος,  πρωτεργάτης της δημιουργίας του ΜΠΣ MOGMAT καθώς και ο επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας Δρ. Λεωνίδας Πουλιόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
     Στη διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν και θέματα που έχουν άμεση σχέση με την ενδυνάμωση της επιχειρη-ματικότητας, τον τουρισμό και με την αδελφοποίηση της Καστοριάς με Δήμο του Αζερμπαϊτζάν.

   Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, τον καθηγητή κ. Σίσκο, για τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες του καθώς και για την προώθηση των Καστοριανών επιδιώξεων σε επιστη-μονικό και επιχειρηματικό επίπεδο με το Αζερμπαϊτζάν.





Σπουδαστές του του ΜΠΣ MOGMAT μαζί με τον καθηγητή κ. Βαγγέλη Σίσκο και τον αζέρο Κοσμήτορα κ. Μανσουν Μπαρχουντάροβ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου