#860202

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Τα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου του Ιωσήφ – Λαζάρου Χατζητιμοθέου, επιστημονικού συνεργάτη της Ακαδημίας μας 

      To απόγευμα του Σάββατου 4 Ιουνίου 2016, και ώρα 19:00, επί της παρόδου Κολοκοτρώνη 4, στον τρίτο όροφο του εκείθε πολυώροφου κτηρίου, πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου του επιστημονικού συνεργάτη της Ακαδημίας κ. Ιωσήφ – Λαζάρου Χατζητιμοθέου, ο οποίος με το πέρας των μεταπτυχιακών του σπουδών ξεκινά δυναμικά την επαγγελματική του σταδιοδρομία, επιλέγοντας να σταδιοδρομήσει στην γενέτειρά του Καστοριά, παρέχοντας νομικές συμβουλές και υποστήριξη σε κάθε είδους προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα, με διάθεση συνεργασίας και θετική σκέψη για την επίλυσή του.
      Ο κ. Χατζητιμοθέου, γνωστός και αγαπητός στη πόλη μας για το ήθος του αλλά και για την ευαισθησία του σε θέματα ιστορίας του τοπικού αθλητικού γίγνεσθαι, συγκέντρωσε την μέρα των εγκαινίων πλήθος κόσμου, ο οποίος παρευρέθηκε, ώστε να του ευχηθεί για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται στη ζωή του, ευελπιστώντας η επαγγελματική και λειτουργική του παρουσία, να καταστεί ωφέλιμη για τη Καστοριά και τους πολίτες της. Ιδιαίτερα δε το παρών έδωσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ, ο οποίος πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό και πρόσφερε ως δώρημα  μια εικόνα του πολιούχου της πόλης Καστοριάς Αγίου Μηνά,   ώστε να κοσμεί το γραφείο του αλλά και να τον ευλογεί και ενδυναμώνει στον δύσκολο δρόμο της Θέμιδος, που επέλεξε να ακολουθήσει στη ζωή του.
 
Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ, ο οποίος και τέλεσε τα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου του κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου, του απονέμει ως δώρο ένα αντίγραφο της εικόνας του Αγίου Μηνά, προστάτη της πόλης της Καστοριάς.
      Από τους επισκέπτες των εγκαινίων οι οποίοι και έδωσαν το παρών στην εν λόγω τελετή, μερικοί εξ αυτών ήταν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» κ. Ιωάννης Τσακιρίδης, ο δήμαρχος του Δήμου Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καπρής, ο καθηγητής πληροφορικής του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτ. Μακ. στη Καστοριά κ. Παναγιώτης Μπάτος, ο συγγραφέας κ. Χρίστος Κοτορένης, η φιλόλογος κ. Αναστασία Τζάκα, ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» κ. Σταύρος Ευαγγελίδης, ο γουνέμπορος Ναούμ Μαρκόπουλος, ο λογιστής κ. Σάββας Μηταράς και βέβαια πολλοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι, οι οποίοι και τίμησαν με την παρουσία τους το επαγγελματικό ξεκίνημα του αγαπητού φίλου και συνεργάτη της Ακαδημίας μας Ιωσήφ – Λαζάρου Χατζητιμοθέου.
 
Μαζί με φίλους και επισκέπτες του επιστημονικού συνεργάτη της Ακαδημίας μας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου με το πέρας των εγκαινίων του δικηγορικού του γραφείου.

      Η Ακαδημία μας εύχεται στον εκλεκτό συνεργάτη και μέλος της Συγκλήτου Επιστημόνων της καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, προσδοκώντας η παρουσία του στον χώρο της νομικής επιστήμης, να καταστεί δημιουργική, αξιόλογη και πολύτιμη σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, επιτελώντας άριστες υπηρεσίες στη κοινωνία της Καστοριάς και τους ανθρώπους της.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


  

Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καστοριάς κ. κ. Σεραφείμ μαζί με τον Πρωτοσύγκελό του πάτερ Αθανάσιο Γιαννουσά, λίγο πριν την έναρξη του καθιερωμένου Αγιασμού.
Ο συνεργάτης της Ακαδημίας μας κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου ασπάζεται τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς κ. πάτερ Αθανάσιο Γιαννουσά


Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" κ. Ιωάννης Τσακιρίδης μαζί με τον εκλεκτό φίλο και επιστημονικό συνεργάτη της κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου, εντός του δικηγορικού του γραφείου


Οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" κ. Παναγιώτης Μπάτος και Ιωσήφ Χατζητιμοθέου μαζί με τον πρόεδρό της κ. Ιωάννη Τσακιρίδη


Ο επιστημονικό συνεργάτης της Ακαδημίας μας κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου μαζί με τον εξαίρετο καστοριανό γουνέμπορο κ. Ναούμ Μαρκόπουλο


Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" κ. Ιωάννης Τσακιρίδης μαζί με τον εξαιρετικό καστοριανό συγγραφέα κ. Χρήστο Κοτορένη την ημέρα των εγκαινίων του δικηγορικού γραφείου του κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.


Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" κ. Ιωάννης Τσακιρίδης μαζί με την φιλόλογο Αναστασία Τζάκα την ημέρα των εγκαινίων του δικηγορικού γραφείου του κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.


Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" μαζι με την κ. Αναστασία Τζάκα φιλόλογο και τον κ. Χρήστο Κοτορένη συγγραφέα την ημέρα των εγκαινίων.


Μαζί με φίλους και επισκέπτες του επιστημονικού συνεργάτη της Ακαδημίας μας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου με το πέρας των εγκαινίων του δικηγορικού του γραφείου.


Ο συνεργάτης της Ακαδημίας μας κ. Ιωσήφ Χατζητιμοθέου, μαζί με τον δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή και τον πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Ιωάννη Τσακιρίδη

 

 

Ο Ιωσήφ – Λάζαρος Χατζητιμοθέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Καστοριάς. Είναι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος στον τομέα του Αστικού, Αστικού δικονομικού και Εργατικού δικαίου της Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το νέο δικηγορικό γραφείο βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης επί της οδού Κολοκοτρώνη 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου